Beoordelingen van SUSHI DOREMI Den Haag

Recente recensies

5.0
Ingrid Jense
vandaag
Viv
gisteren
Reshma Nazier
24 oktober 2021

Besteld op een zondag. Zou 17.20 uur komen maar was er netjes om 17.00 uur. En het was weer heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

B
24 oktober 2021
Dave
22 oktober 2021

Top

Adam
20 oktober 2021

Delicious as always - I order at Sushi Doremi every month and they never disappoint. The delivery was even faster than expected :)

Simon
16 oktober 2021
Familie de Lange
14 oktober 2021

Buitengewoon goeie sushi!

Yvo
10 oktober 2021

Heerlijk gegeten, levering op de minuut perfect, weer een genot!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Laica
10 oktober 2021

Was heerlijk

Dave
8 oktober 2021

Was weer top

Laura
3 oktober 2021

Snel en lekker vers!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Patrick
3 oktober 2021
Imke
1 oktober 2021
Ingrid Jense
29 september 2021

Poke Bowl besteld en zoals altijd was die weer fantastisch. Één kleine opmerking dit keer Ik had een Poke Bowl mixed en bij de omschrijving staat dat er tobiko vis eitjes in zouden zitten en die mis ik iedere keer als ik deze Poke Bowl bestel. Weet niet of het een foutje in de menukaart of in de keuken is, en is ook geen ramp maar ik dacht ik meld het jullie even! Verder is jullie eten altijd helemaal top!!!

Peter
27 september 2021

Super lekker!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

AA
16 september 2021
Joyce
11 september 2021

Bestel vaker, bijna altijd zeer tevreden, maar deze keer helaas niet. De paling was rubberig, de rijst had weinig smaak en de rollen waren te los gedraaid waardoor ze bij het oppakken uit elkaar vielen. En het was jammer dat het zakje waar de bestelling in zat gescheurd was waardoor ik de kleine bakjes soja, gember en wasabi van de grond moest rapen. Hoop dat dit allemaal een eenmalig iets is….

Peter
10 september 2021

Super lekker alles was goed onze favoriet fried roll!!!

Tamara
8 september 2021

Op tijd ! Nieuwe producten ! Het leek ook andere rijst ?!?!?! Lekker en eindelijk zonder avocado Dikke duim omhoog

Dave
8 september 2021

Top

Jan
8 september 2021

Op afgesproken tijd gebracht en heerlijke sushi

Mehr
5 september 2021

Top en lekker

Boet
3 september 2021

Op zich vond ik de poke bowl lekker maar nog geen 20 minuten na het eten heb ik erge last van mijn maag gekregen. Ik weet natuurlijk niet of dat aan de maaltijd lag maar het is wel opvallend dat ik zo kort na het eten echt serieuze diarree had.

Lb
28 augustus 2021
Marc
28 augustus 2021
Dave
27 augustus 2021

Was weer top

Bak
26 augustus 2021
Ht
21 augustus 2021

Snelle bezorger!En het was lekker!

Debby
19 augustus 2021
Jorrit
18 augustus 2021

Top!

Jim
15 augustus 2021

Altijd top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mulder
14 augustus 2021

Zit de laatste tijd een beetje te veel zalm in waardoor dat erg overheerst

Ferry van Beekum
14 augustus 2021

prima kwaliteit sushi, en overeenkomstig afgesproken tijd bezorgd.

Wilma
11 augustus 2021

Snel bezorgd. En echt heel lekker.

Chantal
11 augustus 2021

Was op tijd bezorgd en goed van kwaliteit en hoeveelheid!

Ingrid
9 augustus 2021

Goed eten en snelle bezorging!

Van Wijngaarden
9 augustus 2021

Altijd super vers ! Word goed geholpen .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ingrid
8 augustus 2021

Het eten is er gewoon altijd goed en altijd van de zelfde kwaliteit. Bezorging was ook weer super snel! Complimenten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Josefien
7 augustus 2021

Wederom erg lekker!

Esther
6 augustus 2021

Al diverse keren bij Sushi Doremi besteld, altijd vers, erg lekker en op tijd.

Dave
4 augustus 2021

Als gewoonlijk weer top

Ernie
3 augustus 2021

Weer heerlijk gegeten zoals eigenlijk altijd.

Rita
1 augustus 2021

De sushi was heerlijk, alleen jammer dat de crispy sushi allemaal door elkaar geschud waren. Bij een volgende bestelling hoop ik dat de bezorger wat netter met de bestelling omgaat

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sam
29 juli 2021

Sinds een paar weken bestellen wij hier op advies van een vriendin van ons. En sinds die tijd nergens anders meer bestel. Goede kwaliteit en in de 5 bestellingen die wij geplaatst hebben Zijn ze nog niet te laat geweest met het leveren van de bestelling

Tanja
26 juli 2021

Zoals altijd top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Martin
25 juli 2021

Altijd super...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Linda
18 juli 2021

Was heerlijk Goed op tijd bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Yvo
16 juli 2021

Top!, was heerlijk!

Mem
15 juli 2021

Heerlijk zoals altijd. Ze waren de soja vergeten te bezorgen maar dat werd meteen opgelost.

Mechteld
15 juli 2021

Her eten is heerlijk!

Reese
15 juli 2021
Michel
13 juli 2021

Zoals altijd uitstekende verse sushi! Mooi op tijd en vriendelijke bezorger.

luuk
12 juli 2021

goeie kwaliteit

Dave
11 juli 2021

Top als gewoonlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Melissa
4 juli 2021

Eten was minder lekker. Bezorging was super snel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jan
3 juli 2021

Altijd heerlijk

Tom
2 juli 2021

We hadden poke bowl besteld voor de volgende middag! De poke bowl was nog heerlijk vers! Onwijs van genoten!

Dave
30 juni 2021

Als gewoonlijk weer top

Shakila
29 juni 2021

Super lekker sushi en snelle bezorging👍

Robin
27 juni 2021
Lisan
26 juni 2021

1 Poke bowl besteld (ruim van te voren), was die alsnog 40 minuten te laat... Wel excuses van het restaurant zelf en een gratis blikje cola, maar niet erg fijn als je optijd wilt eten.

Lisanne
26 juni 2021

Heerlijk gegeten!

Michael
19 juni 2021

Lekkere sushi, eerlijke prijs. Bezorging conform afspraak. Alleen de chili saus bezorgen in een boterhamzakje is niet echt ideaal.

Maarten
15 juni 2021
Beer
15 juni 2021
M S
13 juni 2021

Al jaren geweldig!!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Vbibi
10 juni 2021

Sushi was heerlijk terwijl de spicy zalm poke bowl niet goed gevuld was..jammer tegenvaller, helaas!

Sel
10 juni 2021

Precies op tijd en het was heerlijk

Ingrid
7 juni 2021

Was weer heerlijk zoals altijd!!

Yvon
6 juni 2021

Vaak sushi besteld. Sinds kort bij Doremi, heerlijk verse sushi voor een goede prijs. Jullie hebben ons er als vaste klant bij!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ingrid
5 juni 2021

Ik bestel normaal altijd sushi. Nu voor het eerst een Poke Bowl besteld. Had dat nog nooit gegeten. Wat heb ik enorm genoten zeg!! Heerlijke verse producten, goede smaak en ga dit zeker vaker bestellen! DoReMi is zeker één van mijn favoriete restaurants! Bestellingen worden ook altijd snel bezorgd!

Eva
5 juni 2021

Snelle levering en heerlijke sushi

Jeffry
4 juni 2021
Marvin
3 juni 2021

Goeie verse sushi en vriendelijke service het is vaak wel druk dus wachten ga je wel moeten doen op je eten, maar het is de moeite waard om lekker goed sushi te eten thuis.

Chantal
30 mei 2021

Wederom heerlijk!!!!

Evert
29 mei 2021
Daniek
29 mei 2021

Lekkere sushi, snelle bezorging

Dave
28 mei 2021

Het was weer top👍👍

Chantal
26 mei 2021

Heerlijk!! Sushirol met tonijnsalade was ons alleen echt veel te heet. Jammer volgende keer slaan we die maar over. Verder alles overheerlijk!!!

Peter
25 mei 2021

Sushi is super alleen jammer dat vrijwel elke keer dat we bestellen er iets mis is dit keer ontbrak er een deel van de bestelling . Dat is wel opgelost met een tegoed voor de volgende keer maar toch vervelend...

Tam
24 mei 2021

En wéér zat er avocado in. Had duidelijk aangegeven : allergie !!! Géén avocado

Fr
24 mei 2021

Zoals altijd super vers en lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

yvon
24 mei 2021

Sushi kwam iets later door drukte, werden daar netjes over gebeld. Als excuus kregen we nog wat te drinken bij de bestelling. Sushi was vers en erg lekker. Bestellen zeker vaker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wilma
23 mei 2021

Heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Patrick
23 mei 2021

Kwaliteit was prima. Iets warmer dan kamer temp. Anders 5 sterren. Zeer netjes dat er van te voren gebeld werd dat ze ‘slechts’ 10-15 min later zouden zijn. Het werden er 8 dus prima.

Neya
21 mei 2021

Top!

Ron
21 mei 2021

Al zo vaak besteld en altijd heerlijk en kakel vers.

Mulder
15 mei 2021

De lekkerste sushi van Denhaag Wordt geleverd op de door hun afgesproken tijd. Altijd binnen 1 uur. Super.....

Sylvana
14 mei 2021

Erg lekker weer! Sushi goed op smaak en vers

Lizette
14 mei 2021

Verse sushi en een beleefde bezorger!

S.
13 mei 2021
Janet
9 mei 2021

Heerlijke sushi en op afgesproken tijd bezorgd.

Devin
8 mei 2021

Dikke 10! Sushi was overheerlijk en bedankt voor het extraatje deze was ook erg lekker!

Kevin
8 mei 2021

Normaal 5 sterren, maar dit keer 4 omdat de lenteui ontbrak in alle sushi uit menu 7. Ik ga uit van een eenmalig "schoonheidsfoutje".

Hanneke
8 mei 2021

Alles goed van smaak en op de afgesproken tijd afgeleverd.

Ilona
7 mei 2021

Altijd snelle bezorging en goede, lekkere sushi en bijgerechten!

Kim
7 mei 2021

Altijd super lekkere sushi!

Rachelle
5 mei 2021

Heerlijke verse sushi en vriendelijk attente medewerkers.

Mathijs
3 mei 2021

Beste shusi van den haag!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dave
1 mei 2021

Was weer top👍

Linda
30 april 2021

Snelle bezorging en lekker eten. De gyoza’s waren helaas niet meer warm bij bezorging.

Ashnie Kariem
28 april 2021

Bestel alleen van Doremi want goeie kwaliteit en heerlijk! Helaas vond mijn zoontje een haar in een sushi... hoop dat het niet nog een x voor gaat komen!

Melissa
27 april 2021
Yasmina
27 april 2021

Heerlijk net als altijd!

Badia
26 april 2021

Helemaal top en vol smaak Bedankt voor de snelle service

Laica
26 april 2021

Was heerlijk en vers

Matthijs
22 april 2021

Heerlijk sushi met verse ingrediënten. Levering netjes op tijd

Mulder
21 april 2021

De lekkerste sushi van Denhaag Wordt op afgesproken tijd gebracht

Kim
19 april 2021

Heerlijke sushi, echt genoten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Pierre
17 april 2021

Goede kwaliteit producten (en warm!) en bovendien was de bezorging keurig op tijd!

Dave
16 april 2021

👌

Esther
15 april 2021

Sushi is altijd goed en vers. Dit keer ook yakitori kipspiesjes besteld, deze vond ik niet zo geweldig. De tempura garnaal was juist erg lekker, bestel ik weer. Bezorging snel.

Arthur
15 april 2021

Vriendelijk personeel, goed Sushi. Toen de bestelling iets later gereed bleek kreeg ik een gratis sushi erbij.

Robert
14 april 2021

Altijd lekker Ze waren 15.min te laat

nina
14 april 2021

lekker en snel geleverd! :)

Esma
12 april 2021

Het was zalig en ook super snel bezorgd!

Anoniem
10 april 2021

Heerlijke sushi. Bestelling werd keurig op tijd geleverd. Aanrader!

F. van Beekum
6 april 2021

bezorging stipt als afspraak, en de sushi was uitstekend van smaak en goed verpakt en aangeleverd.

Romano Tevreden
4 april 2021

Wij hadden de deluxe party box. Het was super lekker! Bezorging netjes op tijd.

G.
1 april 2021

Verse sushi, heerlijk en snel geleverd! Zoals altijd...

Mich
1 april 2021

Heerlijk vers en heel snel bezorgd door vriendelijke bezorger. Voor herhaling vatbaar. Ik had er alleen geen extra soja en wasabi bij hoeven bestellen want dat zit er al netjes bij!! Top!!

Maes
30 maart 2021
Martin
28 maart 2021

Beste sushi die er is

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Roger
28 maart 2021

Heerlijke rijk gevulde spicy pokebowl. Veel groenten, smakelijk en vers. Lekkere pittige zalm.

Dave
26 maart 2021

👌 perfect

Roos
25 maart 2021
Anoniem
24 maart 2021
Jan
20 maart 2021

Helemaal top!

Peter van Holstein
20 maart 2021

Heerlijk gegeten voor prima prijs

Mathijs
20 maart 2021

Beste sushi van den haag en omgeving.

Jeffrey
19 maart 2021

Zoals altijd weer heerlijk gegeten !, ook een zeer nette benadering mocht het zijn dat je bestelling iets later is. Kijk nu alweer uit naar de volgende keer :D

Najat
19 maart 2021

Superlekkere sushi

Gilbert
18 maart 2021

Heerlijk gegeten!

Martin
14 maart 2021

Altijd heerlijk eten Pokebowl heerlijk alleen de stukjes kip moest ik naar zoeken erg weinig voor die prijs.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Verweij
13 maart 2021

Heerlijk eten, snelle bezorging. Dit was de eerste keer en zeker niet de laatste

Gs
13 maart 2021

Vers, snel en goede service zoals altijd.

Dave
10 maart 2021

Als gewoonlijk perfect 👌

Winkler
9 maart 2021

Heerlijke sushi en een snelle service

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Monique
7 maart 2021

Super snelle levering en heerlijke sushi. Ik ben weer een blije klant.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ano
7 maart 2021
Ilona
4 maart 2021
Chen
1 maart 2021

Heerlijk en vers zoals altijd!

Anoniem
22 februari 2021

Heerlijke sushi en warme snacks Lieve en correcte bezorging

Jeffrey
22 februari 2021

De pokebowl was weer perfect en verser en lekkerder dan dit krijg je het niet. Supervriendelijk bij afhalen! Een echte aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Boyke
20 februari 2021
..
17 februari 2021

Altijd te laat

Tam
15 februari 2021

Bezorgtijd 18:30 doorgegeven. 20:00 kwam t pas. Als je weet dat t druk gaat worden. Hou daar rekening mee. Neem extra mensen in. Bel de klant of mailen dat t langer duurt. Geef korting... iets maar laat iets weten. Eten : super lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Peter emmerink
15 februari 2021

Eerste keer besteld ,goede kwaliteit erg lekker. jammer dat het uit liep met de afhaal tijd maar het was erg druk ivm Valentijnsdag. Was het wachten waard!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mark Tyrrell
14 februari 2021

De sushi smaakte heerlijk! Ik had de leveringstijd op 18:00 uur gezet en het kwam om 17:59 uur aan de deur. Perfect!!! Een super tevreden klant!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Pawel
14 februari 2021

👍👍👍👍👍👍👍👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Adam
13 februari 2021

Fresh, delicious and fast delivery - definitely recommend

Dave
12 februari 2021

Perfect 👌

Jolanda
12 februari 2021

We hebben wel vaker de poker bowl besteld maar hij was vandaag wel heel erg lekker. Heel vers en heerlijke dressing.

Joyce
11 februari 2021

Altijd vers, lekker en ruim voor de geplande tijd geleverd

Wilma
10 februari 2021

Heerlijk, er had alleen wat meer sojasaus bij gemogen. Verder alles goed.

Jennifer
10 februari 2021

Altijd lekker !! Goeie sushi 😍😍

Gksk
9 februari 2021
Tam
5 februari 2021

Uurtje wachten werd beloond. Smaakte vers en gehoor gegeven aan mn wens : geen avocado erin Top Bezorger ook vriendelijk

Jacky
4 februari 2021

Lekker zoals altijd! Weer bedankt

Raseda
3 februari 2021

Sushi is prima! Volgende keer weer bestellen. Op woensdag extra korting.

Malou
2 februari 2021
Jurre
31 januari 2021
Gksk
30 januari 2021
Maryam
29 januari 2021

Heerlijke verse halal sushi en altijd op tijd!!! Vaste steck. Gebruiken geen mirin dus een mooi altrnatief.

HappyGuy
28 januari 2021

Pokebowl (2x) was heerlijk en ruim voldoende. De gember is kwalitatief en visueel beduidend minder. De bezorging kan vriendelijker.

Figen
28 januari 2021

Lekker vers, zoals altijd!

G.
27 januari 2021

Altijd lekker en snelle en goede service 👍🏽

Roum
24 januari 2021

Heerlijke verse sushi!!!

Robert
24 januari 2021

Heerlijk eten en het bezorgingsproces is goed geregeld.

Dave
22 januari 2021

Was weer top👍

Monique
21 januari 2021

Graag contact per mail ivm verkeerde items bij bezorging. Ik had unagi insideout besteld maar kreeg fried sake inside out. Ik had niet voor niets voor paling gekozen. Ik had al zalm en tonijn. Als ik zou bellen en had weer een uur moeten wachten op de goeie order hadden we we erg laat gegeten ik zou het handig vinden om dit soort dingen per mail te kunnen laten weten en niet alleen per telefoon. En had ik het niet hier hoeven plaatsen. Deze keer was de yakitori gelukkig wel warm.

Karl Schöttler
21 januari 2021

Helemaal prima, precies zoals ik hoopte. De porties zelf waren -gezien de prijs- zeker niet te groot, maar de kwaliteit was top

Esther
20 januari 2021

De 2de keer dat ik bij Doremi heb besteld en het was weer erg lekker, super vers. Zeker voor herhaling vatbaar!

Anchela
19 januari 2021
Dillewaard
18 januari 2021

Het zeewier rondom de maki’s waren taai bij de bestelling van zondag 18-01-2021.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mel
17 januari 2021

Heerlijke verse sushi ik ga hier vaker bestellen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

..
17 januari 2021
Fred
16 januari 2021

Top.. Snel bezorgd, en lekker.

Herma Borsboom
16 januari 2021

Het eten is fantastisch, alles vers, goed verpakt., mooi gepresenteerd. Wij hadden: sushi, sashimi, soep, tempura en de handrolls, zeewiersalade. Allemaal heerlijk. De bezorging was op tijd.

R.A
16 januari 2021

Super lekkere sushi en altijd snelle levering!

Sheila
13 januari 2021

snelle bezorging van heerlijke verse sushi!

Maryam
12 januari 2021

Erg lekker vers en vullend. Was op zoek naar een halal mirin-vrije sushitent en gelukkig heb ik die gevonden. bestelling was ook op tijd

Florine
10 januari 2021
John
9 januari 2021

Bezorging op het precieze afgesproken tijdstip en daarna weer heer gegeten. Goed van smaak en heerlijk vers!

Laura
9 januari 2021
Roos
8 januari 2021

Klantvriendelijk, hygiënisch, goede prijs en op tijd.

Dave
8 januari 2021

Ook in het nieuwe jaar weer geweldig 👍👍

ferry van beekum
5 januari 2021

sushi was heerlijk, goed gevarieerd en netjes verzorgd

Josef
2 januari 2020

Top Quality

Sssss
2 januari 2020

Heeeerlijk! Me eerste keer besteld dat word vaker bestellen

Michael de ijscoman
31 december 2020

Het was weer heerlijk😋

Reactie van SUSHI DOREMI

Beste Michael, Hartelijk dank weer voor uw mooie 5 sterren!We wensen u nog fijne dag.En heel graag tot ziens.Met vriendelijke groet, Sushi DoReMi Den Haag

Vero
29 december 2020

Al jaren vaste klant, super goeie en verse sushi.. heeerlijk!

Reactie van SUSHI DOREMI

Beste Vero,Bedankt voor de mooie woorden.We hopen u snel weer te mogen ontvangen. Met vriendelijke groet, Sushi DoReMi Den Haag

L.V.
27 december 2020

Heerlijke sushi

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van SUSHI DOREMI

Beste L.V,Bedankt voor de mooie woorden.Hier doen we hat voor! We hopen u snel weer te mogen ontvangen. Met vriendelijke groet, Sushi DoReMi Den Haag

Chen
27 december 2020

Altijd lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van SUSHI DOREMI

Beste Chen, Hartelijk dank voor de mooie beoordeling en de geweldige sterren! Hier worden we heel blij van! We hopen u snel weer te mogen ontvangen. Met vriendelijke groet, Sushi DoReMi Den Haag

Dave
27 december 2020

Zoals gewoonlijk heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van SUSHI DOREMI

Beste Dave, Wat fijn om lezen dat alles naar wens was! Hier doen we het voor! We hopen u snel weer te mogen ontvangen. Met vriendelijke groet, Sushi DoReMi Den Haag

Anouk
26 december 2020

Weer heerlijk zoals altijd! Bestellen graag bij Doremi. Helaas vonden wij de nieuwe crispy fried roll niet zo lekker, maar leuk om een keer te proberen.

Reactie van SUSHI DOREMI

Beste Anouk, Hartelijk dank voor uw review.Wij doen elke dag ons best om u snel weer te mogen ontvangen. Graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Sushi DoReMi Den Haag

Ali
24 december 2020

Super lekkere sushi. Ik haal hier al jaren mijn sushi. De eigenaar en personeel is ook zeer vriendelijk.

Reactie van SUSHI DOREMI

Beste Ali,Wat ontzettend fijn om te horen, We hopen u snel weer te mogen ontvangen. Met vriendelijke groet, Sushi DoReMi Den Haag

Klant
24 december 2020

Loverbox en New York Tobiko besteld. Sushi was erg lekker!

Reactie van SUSHI DOREMI

Beste Klant, Wauw wat een mooie beoordeling! Dank u wel voor de 5 sterren! We hopen u snel weer te mogen ontvangen. Met vriendelijke groet, Sushi DoReMi Den Haag

AJ
21 december 2020

Heerlijk en ontzettend klantvriendelijk!

Reactie van SUSHI DOREMI

Beste AJ, Waanzinnig bedankt voor de mooie woorden! Dank u wel voor de 5 sterren! Hier doen we hat voor! We hopen u snel weer te mogen ontvangen. Met vriendelijke groet, Sushi DoReMi Den Haag

Virginia
20 december 2020

Heerlijk gegeten. Sushi was erg lekker. Ze hadden ook netjes gebeld dat ze wat later kwamen.

Reactie van SUSHI DOREMI

Beste Virginia, Hartelijk dank voor uw review. Hier worden we heel blij van! Wij doen elke dag ons best om u snel weer te mogen ontvangen. Graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Sushi DoReMi Den Haag

Tom
20 december 2020

Fijn afhaal restaurant, bestelling stond klaar op de afgesproken tijd! Heerlijk gegeten!

Reactie van SUSHI DOREMI

Beste Tom, Hartelijk dank voor uw mooie 5 sterren!We wensen u nog fijne dag.En heel graag tot ziens.Met vriendelijke groet, Sushi DoReMi Den Haag

R.Y
16 december 2020

Heerlijke verse sushi voor een goede prijs. Alles zat erbij en we kregen zelfs een gratis crispy fried roll die ons goed beviel. Heel fijn dat er genoeg sushimenu’s zijn om uit te kiezen, zodat je niet alles los hoeft te bestellen.

Reactie van SUSHI DOREMI

Beste R.Y, Wauw wat een mooie beoordeling! Dank u wel voor de 5 sterren! We hopen u snel weer te mogen ontvangen. Met vriendelijke groet, Sushi DoReMi Den Haag verwijderen re

Dc
15 december 2020

Ik haal al enige tijd regelmatig pokebowls hier.. Een dikke 10! Lekker, gezond en ik zit goed vol.

Reactie van SUSHI DOREMI

Beste Dc, Waanzinnig bedankt voor de mooie woorden! Dank u wel voor de 5 sterren! Hier doen we hat voor! We hopen u snel weer te mogen ontvangen. Met vriendelijke groet, Sushi DoReMi Den Haag

Josef
13 december 2020
Reactie van SUSHI DOREMI

Beste Josef, Hartelijk dank voor uw review. Hier worden we heel blij van! Wij doen elke dag ons best om u snel weer te mogen ontvangen. Graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Sushi DoReMi Den Haag

Niels
13 december 2020

Heerlijke Sushi en super vriendelijke bezorging. Ze waren 10 minuten later maar ik werd netjes gebeld en kreeg excuses van de bezorger. Top service!

Reactie van SUSHI DOREMI

Beste Niels, Hartelijk dank voor uw review. Hier worden we heel blij van! Wij doen elke dag ons best om u snel weer te mogen ontvangen. Graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Sushi DoReMi Den Haag

Dave
12 december 2020

Als gewoonlijk Perfect 👌

Reactie van SUSHI DOREMI

Beste Dave, Hartelijk dank voor uw mooie 5 sterren!We wensen u nog fijne dag.En heel graag tot ziens.Met vriendelijke groet, Sushi DoReMi Den Haag

Anouk e
9 december 2020

Zo als altijd was het weer heerlijk. Mijn oog was weer groter dan mijn maag. Dus we eten er 2 dagen van.

Reactie van SUSHI DOREMI

Beste Anouk, Hartelijk dank voor uw mooie 5 sterren!We wensen u nog fijne dag.En heel graag tot ziens.Met vriendelijke groet, Sushi DoReMi Den Haag

Maya
6 december 2020

Ik had bij de opmerking geschreven: GEEN SESAMZAAD ivm allergie. Helaas zat er op 1 soort sushi toch sesamzaad.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van SUSHI DOREMI

Beste Maya, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wij hebben inmiddels al telefonisch contact gehad en zijn tot een leuke oplossing gekomen voor de volgende keer. Nogmaals ons excuses! We hopen u snel weer te mogen ontvangen. Met vriendelijke groet, Sushi DoReMi Den Haag

Frank
4 december 2020

Heb voor 2 pers bestelling geplaatst. Maar het is allemaal voor mij. Morgen de rest eten. Heerlijk! :-)

Reactie van SUSHI DOREMI

Beste Frank, Hartelijk dank voor uw review. Hier worden we heel blij van! Wij doen elke dag ons best om u snel weer te mogen ontvangen. Graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Sushi DoReMi Den Haag

Frank
3 december 2020

uitstekend, zoals altijd

Reactie van SUSHI DOREMI

Beste Frank, Waanzinnig bedankt voor de mooie woorden! Dank u wel voor de 5 sterren! Hier doen we hat voor! We hopen u snel weer te mogen ontvangen. Met vriendelijke groet, Sushi DoReMi Den Haag

Tamara
29 november 2020

Aardappelgarnalen waren niet door gebakken. Was goed verpakt. En warm en koud apart. Was iets later, maar super netjes na 3 min te laat : ik kreeg mail én een telefoontje dat hij onderweg was. Vriendelijke bezorger.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van SUSHI DOREMI

Beste Tamara, Hartelijk dank voor uw review en de sterren. Nogmaals ons excuses ervoor . Wij doen elke dag ons best om u snel weer te mogen ontvangen.Graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Sushi DoReMi Den Haag

Ron
28 november 2020

Altijd vers, heerlijk en op tijd. Wij zijn fan!

Reactie van SUSHI DOREMI

Beste Ron, Hartelijk dank voor uw review en 2x 5 sterren. Hier worden we heel blij van! Wij doen elke dag ons best om u snel weer te mogen ontvangen. Graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Sushi DoReMi Den Haag

Dave
28 november 2020

Perfect en vers

Reactie van SUSHI DOREMI

Beste Dave, Wat fijn om lezen dat alles naar wens was! Hier doen we het voor! We hopen u snel weer te mogen ontvangen. Met vriendelijke groet, Sushi DoReMi Den Haag

Yvo
27 november 2020

Het eten was wederom geweldig!

Reactie van SUSHI DOREMI

Beste Yvo, Hartelijk dank voor uw mooie 5 sterren!We wensen u nog fijne dag.En heel graag tot ziens.Met vriendelijke groet, Sushi DoReMi Den Haag

Michel Oranje
24 november 2020

Super snel erg lekker we hebben ervan gegeten Snel weer

Reactie van SUSHI DOREMI

Beste Michel, Hartelijk dank voor uw review. Hier worden we heel blij van! Wij doen elke dag ons best om u snel weer te mogen ontvangen. Graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Sushi DoReMi Den Haag

L.V.
22 november 2020

Eten was super lekker.

Reactie van SUSHI DOREMI

Beste L.V, Hartelijk dank voor de mooie beoordeling en de geweldige sterren! Hier worden we heel blij van! We hopen u snel weer te mogen ontvangen. Met vriendelijke groet, Sushi DoReMi Den Haag

Dave
21 november 2020

Heerlijke en verse sushi

Reactie van SUSHI DOREMI

Beste Dave, Wat fijn om lezen dat alles naar wens was! Hier doen we het voor! We hopen u snel weer te mogen ontvangen. Met vriendelijke groet, Sushi DoReMi Den Haag

Tanja
20 november 2020

Normaal gesproken altijd heerlijk eten, maar afgelopen woensdag viel het erg tegen. eerst duurde het anderhalf uur voordat er iemand voor de deur stond (wel een gratis gerechtje hiervoor gekregen), de sushi's vielen uit elkaar. En smaken waren anders dan anders. De kipspiesjes zaten vol vet/vel. Hopen dat het een eventuele volgende keer weer als vanouds is.

Reactie van SUSHI DOREMI

Beste Tanja, Hartelijk dank voor uw review en de sterren. Nogmaals ons excuses ervoor .Dat is niet de bedoeling. Wij doen elke dag ons best om u snel weer te mogen ontvangen. Kunt u met ons contact opnemen voor een leuke oplossing voor uw volgende bestelling.Graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Sushi DoReMi Den Haag

P visser
19 november 2020

Al jaren vaste klant, en dat blijven wij zeker. Sushi is altijd goed op smaak, mocht er iets zijn bel je en wordt het gelijk geregeld.

Reactie van SUSHI DOREMI

Beste Visser,Waanzinnig bedankt voor de mooie woorden!Dank u wel voor de 5 sterren!Hier doen we hat voor! We hopen u snel weer te mogen ontvangen. Met vriendelijke groet, Sushi DoReMi Den Haag

Hanneke
18 november 2020

18:05 kreeg ik de mail dat de bestelling onderweg was. Pas een half uur later stond de bezorger voor de deur. Gevolg:snacks niet warm meer. En de bakjes van de snacks en de boontjes hadden kennelijk op hun kop knel gezeten. Boontjes los in het plastic zakje en snacks samengeperst. Gelukkig was de rest zodanig goed verpakt dat het het vervoer op zijn kant heeft overleefd, hoewel ze ook een beetje tegen elkaar aan geplakt zaten. Jammer dit alles, ben ik niet gewend. Mijn advies: investeer in goede manier van vervoeren, zodat de bakjes niet op hun kant komen te liggen onderweg.

Reactie van SUSHI DOREMI

Beste Hanneke, Hartelijk dank voor uw review. Onze excuses ervoor en bedankt voor uw advies. Wij doen elke dag ons best om u snel weer te mogen ontvangen. Graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Sushi DoReMi Den Haag

Jacky
18 november 2020

Geweldig elke keer weer. En de nieuwe crispy roll super lekker!

Reactie van SUSHI DOREMI

Beste Jacky, Wauw wat een mooie beoordeling! Dank u wel voor de 5 sterren! We hopen u snel weer te mogen ontvangen. Met vriendelijke groet, Sushi DoReMi Den Haag

Sophie
18 november 2020

Goede sushi

Reactie van SUSHI DOREMI

Beste Sophie, Wat fijn om lezen dat alles naar wens was! Hier doen we het voor! We hopen u snel weer te mogen ontvangen. Met vriendelijke groet, Sushi DoReMi Den Haag

Sheila
14 november 2020

Lekker zoals altijd!

Reactie van SUSHI DOREMI

Beste Sheila,Waanzinnig bedankt voor de mooie woorden!Dank u wel voor de 5 sterren! We hopen u snel weer te mogen ontvangen. Met vriendelijke groet, Sushi DoReMi Den Haag

Eveline
10 november 2020

Zoals altijd heerlijke sushi! We hebben dit keer alleen een pittige variant gekregen van 1 van de rolls, in plaats van de normale die we besteld hadden.

Reactie van SUSHI DOREMI

Beste Eveline, Hartelijk dank voor uw review en de 5 sterren. Nogmaals ons excuses ervoor . Wij doen elke dag ons best om u snel weer te mogen ontvangen. Graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Sushi DoReMi Den Haag

Kuiper
8 november 2020

Gewoon super goed!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van SUSHI DOREMI

Beste Kuiper, Wauw wat een mooie beoordeling! Dank u wel voor de 5 sterren! We hopen u snel weer te mogen ontvangen. Met vriendelijke groet, Sushi DoReMi Den Haag

Wateringen
8 november 2020

Het was weer heerlijk!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van SUSHI DOREMI

Beste Wateringen, Wat fijn om lezen dat alles naar wens was! Hier doen we het voor! We hopen u snel weer te mogen ontvangen. Met vriendelijke groet, Sushi DoReMi Den Haag

Dave
6 november 2020

Heerlijk

Reactie van SUSHI DOREMI

Beste Dave, Hartelijk dank voor uw review. Hier worden we heel blij van! Wij doen elke dag ons best om u snel weer te mogen ontvangen. Graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Sushi DoReMi Den Haag

Nicky
3 november 2020

Voor de eerste keer is het eten ons goed bevallen!!

Reactie van SUSHI DOREMI

Beste Nicky, Hartelijk dank voor de mooie beoordeling en de geweldige sterren! Hier worden we heel blij van! We hopen u snel weer te mogen ontvangen. Met vriendelijke groet, Sushi DoReMi Den Haag

Rebecca
2 november 2020

Wij bestellen wel vaker en het eten is elke keer goed.

Reactie van SUSHI DOREMI

Beste Rebecca, Wauw hartelijk dank voor uw 2x 5 sterren! Hier worden we heel blij van. We hopen u snel weer mogen ontvangen! Met vriendelijke groet, Sushi DoReMi Den Haag

Anoniem
2 november 2020

Heerlijke sushi! Bezorging keurig op tijd, zelfs op een zondag.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van SUSHI DOREMI

Beste , Wauw hartelijk dank voor uw 2x 5 sterren! Hier worden we heel blij van. We hopen u snel weer mogen ontvangen! Met vriendelijke groet, Sushi DoReMi Den Haag

Martin
1 november 2020

De lekkerste sushi....

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van SUSHI DOREMI

Beste Martin, Hartelijk dank voor de mooie beoordeling en de geweldige sterren! Hier worden we heel blij van! We hopen u snel weer te mogen ontvangen. Met vriendelijke groet, Sushi DoReMi Den Haag

Petra
1 november 2020

Echt heerlijle sushi! Keurig op tijd geleverd, helemaal top!

Reactie van SUSHI DOREMI

Beste Petra, Wat fijn om lezen dat alles naar uw wens was! Hier doen we het voor! We hopen u snel weer te mogen ontvangen. Met vriendelijke groet, Sushi DoReMi Den Haag

Michael
31 oktober 2020

Ik rij helemaal vanuit nootdorp om bij Doremi sushi te halen. Heerlijk zijn ze

Reactie van SUSHI DOREMI

Beste Micheal, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling en e sterren. We zijn heel blij dat alles in orde was. We hopen u snel weer te mogen ontvangen. Met vriendelijke groet, Sushi DoReMi Den Haag

Yvo
30 oktober 2020

Heerlijk weer zoals altijd, aanrader!

Reactie van SUSHI DOREMI

Beste Yvo, Wat fijn om lezen dat alles naar u wens was! Hier doen we het voor! We hopen u snel weer te mogen ontvangen. Met vriendelijke groet, Sushi DoReMi Den Haag

Rohandi
28 oktober 2020
Reactie van SUSHI DOREMI

Beste Rohandi, Wauw hartelijk dank voor uw 2x 5 sterren! Hier worden we heel blij van. We hopen u snel weer mogen ontvangen! Met vriendelijke groet, Sushi DoReMi Den Haag

RR
25 oktober 2020

Verse sushi, smaakt goed! Snelle service

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van SUSHI DOREMI

Beste RR, Wauw wat een mooie beoordeling! Dankuwel voor de 5 sterren! We hopen u snel weer te mogen ontvangen. Met vriendelijke groet, Sushi DoReMi Den Haag

Ro
25 oktober 2020

Sushi was lekker vers, alleen geen goed woord over de bezorgtijden, 2,5 uur moeten wachten op mijn bestelling. Ik zou hier wel vaker willen bestellen maar vanwege de bezorging zijn ze mij nu als klant kwijt, jammer.

Reactie van SUSHI DOREMI

Beste Ro, Hartelijk dank voor uw review en de sterren. Nogmaals ons excuses ervoor . Wij doen elke dag ons best om u snel weer te mogen ontvangen. Kunt u met ons contact opnemen voor een leuke oplossing voor uw volgende bestelling.Graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Sushi DoReMi Den Haag

Tjaana
24 oktober 2020

Het was weer super lekker zoals altijd!

Reactie van SUSHI DOREMI

Beste Tjaana, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling en de sterren. We zijn heel blij dat alles in orde was. We hopen u snel weer te mogen ontvangen. Met vriendelijke groet, Sushi DoReMi Den Haag

Priscilla
24 oktober 2020

2 uur wachten tot het geleverd wordt is te lang. Kwaliteit van de sushi is goed.

Reactie van SUSHI DOREMI

Beste Priscilla, Hartelijk dank voor uw review en de sterren. Nogmaals ons excuses ervoor . Wij doen elke dag ons best om u snel weer te mogen ontvangen. Kunt u met ons contact opnemen voor een leuke oplossing voor uw volgende bestelling?Graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Sushi DoReMi Den Haag

Anoniem
22 oktober 2020

De beste sushi voor de laagste prijs in Den Haag

Reactie van SUSHI DOREMI

Beste, Wat fijn om lezen dat alles naar wens was! Hier doen we het voor! We hopen u snel weer te mogen ontvangen. Met vriendelijke groet, Sushi DoReMi Den Haag

Hanneke
22 oktober 2020

Ruim op tijd bezorgd, en weer erg lekker. Ik ben fan.

Reactie van SUSHI DOREMI

Beste Hanneke, Hartelijk dank voor de mooie beoordeling en de geweldige sterren! Hier worden we heel blij van! We hopen u snel weer te mogen ontvangen. Met vriendelijke groet, Sushi DoReMi Den Haag

Linne
19 oktober 2020

Al weer heerlijk vers gegeten! thx guys voor De snelle service 😊

Reactie van SUSHI DOREMI

Beste Linne, Hartelijk dank voor de mooie beoordeling en de geweldige sterren! Hier worden we heel blij van! We hopen u snel weer te mogen ontvangen. Met vriendelijke groet, Sushi DoReMi Den Haag

Esther Nijsse-de Beer
19 oktober 2020

Sushi smaakte goed, vers en goed van Temperatuur. Maki met tonijn was anders dan ik dacht besteld te hebben. Wilde eigenlijk maki met rauwe tonijn, maar kreeg maki met spicy tonijnsalade ofziets. Niet vies, maar niet wat ik gedacht had.

Reactie van SUSHI DOREMI

Beste Esther, Hartelijk dank voor uw review. Onze excuses voor de vergissing. Wij doen elke dag ons best om u snel weer te mogen ontvangen. Graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Sushi DoReMi Den Haag

Paul Dillewaard
19 oktober 2020
Reactie van SUSHI DOREMI

Beste Paul, Wauw hartelijk dank voor uw-sterren review! Hier worden we blij van. We hopen u snel weer te zien! Met vriendelijke groet, Sushi DoReMi Den Haag

yang
17 oktober 2020
Reactie van SUSHI DOREMI

Beste Yang, Hartelijk dank voor uw mooie 5 sterren! We wensen u nog fijne dag. En heel graag tot ziens. Met vriendelijke groet, Sushi DoReMi Den Haag

Linne
17 oktober 2020

Heerlijk gegeten lekker vers! Bezorging was snel.

Reactie van SUSHI DOREMI

Beste Linne, Bedankt voor de sterren, daar worden we heel erg blij van. We zien u graag terug bij Sushi DoReMi. Met vriendelijke groet, Sushi DoReMi Den Haag

vd Spek
16 oktober 2020

Super vers en precies op afgesproken tijd. TOP!

Reactie van SUSHI DOREMI

Beste Spek, Hartelijk dank voor de mooie beoordeling en de geweldige sterren! Hier worden we heel blij van! We hopen u snel weer te mogen ontvangen. Met vriendelijke groet, Sushi DoReMi Den Haag

Hanneke
11 oktober 2020

Ze waren weer heerlijk. Tip voor de volgende keer : zorg dat de box volgende keer niet scheef wordt vervoerd, de sushi lagen wat slordig verdeeld en hier en daar een beetje tegen elkaar aan gedrukt.

Reactie van SUSHI DOREMI

Beste Hanneke, Hartelijk dank voor uw review, uw tip en de sterren. Nogmaals ons excuses ervoor . Wij doen elke dag ons best om u snel weer te mogen ontvangen. Graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Sushi Doremi Den Haag

de Bruijn
11 oktober 2020

Beste sushi van Den Haag! Alles heerlijk vers, de poke bowls zijn geweldig. Ons favoriete take away restaurant!

Reactie van SUSHI DOREMI

Beste De Bruijn, Hartelijk dank voor de mooie beoordeling en de geweldige sterren! Hier worden we heel blij van! We hopen u snel weer te mogen ontvangen. Met vriendelijke groet, Sushi DoReMi Den Haag

Yvo de Jong
2 oktober 2020

Was weer heerlijk, vers en perfect op tijd!

Reactie van SUSHI DOREMI

Beste Yvo, Hartelijk dank voor de mooie beoordeling en de geweldige sterren! Hier worden we heel blij van! We hopen u snel weer te mogen ontvangen. Met vriendelijke groet, Sushi DoReMi Den Haag

Martin
27 september 2020
Reactie van SUSHI DOREMI

Beste Martin, Wauw hartelijk dank voor de 5-sterren review! Hier worden we blij van. We hopen u snel weer te zien! Met vriendelijke groet, Sushi DoReMi Den Haag

Leonie
27 september 2020

Hele lekkere sushi, bezorgtijd was wel lang.

Reactie van SUSHI DOREMI

Beste Leonie, Hartelijk dank voor uw review. Onze excuses voor de vertraging. Wij doen elke dag ons best om u snel weer te mogen ontvangen. Graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Sushi Doremi Den Haag

Martin
13 september 2020

Altijd zeer goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van SUSHI DOREMI

Beste Martin, Wat fijn om lezen dat alles naar wens was! Hier doen we het voor! We hopen u snel weer te mogen ontvangen. Met vriendelijke groet, Sushi DoReMi Den Haag

Wateringen
13 september 2020

Heerlijke verse sushi!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van SUSHI DOREMI

Beste Wateringen, Bedankt voor de 5 sterren beoordeling,daar worden we heel erg blij van. We zien u graag terug bij Sushi DoReMi. Met vriendelijke groet, Sushi DoReMi Den Haag

Cinderella
12 september 2020

Altijd goed.

Reactie van SUSHI DOREMI

Beste Cinderella , Hartelijk dank voor uw mooie 5 sterren!We wensen u nog fijne dag.En heel graag tot ziens.Met vriendelijke groet, Sushi DoReMi Den Haag

Martin
6 september 2020
Reactie van SUSHI DOREMI

Beste Martin, Hartelijk dank voor uw mooie 5 sterren!We wensen u nog fijne dag.En heel graag tot ziens.Met vriendelijke groet, Sushi DoReMi Den Haag

Barbara
4 september 2020

top sushi

Reactie van SUSHI DOREMI

Beste Barbara, Hartelijk dank voor de mooie beoordeling en de geweldige sterren! Hier worden we heel blij van! We hopen u snel weer te mogen ontvangen. Met vriendelijke groet, Sushi DoReMi Den Haag

Michael
30 augustus 2020

Ze waren weer heerlijk

Reactie van SUSHI DOREMI

Beste Micheal, Wauw wat een mooie beoordeling! Hier doen we het voor. We hopen u snel weer te mogen ontvangen. Met vriendelijke groet, Sushi DoreMi Den Haag