Reviews from SUSHI DOREMI Den Haag

Recent reviews

5.0
I G
11 April 2024
Stephan
6 April 2024
L
3 April 2024

Goed zoals altijd .

Anoniem
1 April 2024

Sushi was niet krokant gebakken helaas. Ik kocht een soort gelijke bij sushiya, die bakte de buitenkant dubbel en bruin en serveerde het met een dikke saus en gebakken uitjes erbij, dat mis ik bij deze.

R.Kanhai
23 March 2024

Lekker zoals altijd! En snelle bezorging!

Janine
20 March 2024

Sneller geleverd!

Dmytro
20 March 2024
A
17 March 2024
Kevin
3 March 2024

Prima suhsi en ruim op tijd

Dilek
28 February 2024

Normaal super tevreden, bestel daarom best vaak. Deze levering helaas teleurgesteld: de stukken sushi waren net te groot, de rijst zurig en te veel, de vulling erg beperkt. Stukjes komkommer waren amper 2mm dik en zelfde gold voor een reepje zalm hier en daar. De garnaal sushi’s hadden halve garnalen. Jammer, volgende keer hopelijk beter.

Henk
24 February 2024
Jan van Rossum
22 February 2024

Wij hebben heerlijk gegeten en de bezorging was op het afgesproken tijdstip in een stromende regen (bewondering voor die jongeman!)

Terry
22 February 2024

Heerlijke sushi, levertijd was wat langer dan in de mail werd aangegeven

Martin
17 February 2024

Al jaren fan super verse lekker eten

Angelique
15 February 2024

Jammer dat we gister niet onze eigen bestelling kregen maar die van iemand anders en dat jullie ook de telefoon niet opnemen. Normaal altijd super tevreden

Dave
9 February 2024
Moon
9 February 2024

Ik had het eerder gekregen dan aangegeven. Mag wel jets meer cream cheese erin :)

A
2 February 2024

Snelle en vriendelijke service, goede prijs/kwaliteit. Smakelijk maar de rijst was iets te papperig en sommige sushi viel uit elkaar.

Onbekend
1 February 2024

Erg lekker

Sam
27 January 2024
Vivienne
25 January 2024

Allemaal heel erg lekker en vers. Zeker een aanrader. De bezorgings tijd was goed voorspelt maar wel beetje lang.

Angelique
24 January 2024

Altijd heerlijke sushi, vriendelijke en nette bezorgers. Op drukke dagen moet je een beetje geduld hebben maar dat is logisch met verse producten.

Jeffrey
20 January 2024

Heerlijke sushi en lekker compleet. Bezorging was ondanks het late bestelmoment supersnel!

Mathijs
19 January 2024

De beste sushi van den haag en omstreken!

Dilek
19 January 2024

Altijd vers en smaakvol!

Hakim
18 January 2024

Alles was lekker en op tijd

Danny Koens
10 January 2024

Al jaren perfect. En vanavond weer heerlijk verse sushi 🍱 met de familie en iedereen heeft genoten!!

Ishika
4 January 2024
Jolanda Bouman
2 January 2024

Was geweldig en netjes op tijd

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Dave
28 December 2023
Angelique
23 December 2023

Altijd heerlijk vers eten. Vriendelijke bezorging.

Hakim
15 December 2023

Lekkere sushi

Diyan
14 December 2023

Jammer dat dit al de derde keer is dat er geen rietjes voor de bubbletea bij zaten.

Margo
11 December 2023
Chey
6 December 2023

Ik bestelde gebakken zalm sushi. De zalm was extreem droog niet te eten.

Ines
1 December 2023
Ishika
23 November 2023
Kortekaas
18 November 2023

Heel veen super lekkere vegan/vegan keuzes. Zou goed zijn als er een grote familie schaal is met enkel vegan/vegetarisch.

Ingrid
15 November 2023

Altijd goed en lekker en goede kwaliteit eten. Alleen jammer dat de wortel in de poke bowl door komkommer is vervangen, maar ik hou gewoon meer van wortel dan komkommer.

Angela
11 November 2023
Demi
10 November 2023
Vanessa
8 November 2023

Superverse sushi en erg vriendelijke bezorgers.

Frank
8 November 2023

Sushi was goed

Stephan
5 November 2023

Heb lang moeten wachten. Maar het was het wachten waard. Sushi was erg lekker

Noemie Bonnet
30 October 2023

I was really impressed by the delivery speed! Thanks!

Dave
29 October 2023
Amber
29 October 2023

Snelle en vriendelijke bezorging. Heerlijke sushi!

Jagoda
28 October 2023
TM
25 October 2023

Fresh and delicious as always delivered swiftly on my doorstep.

Lukaa
20 October 2023

Goede sushi voor goede prijs👍

Marjolein
8 October 2023

Eten was ok, ik heb hier wel beter gehad. Maar misschien kwam dat omdat ik het niet gelijk kon opeten. Zo jammer dat als je tijdvak 19.30-20.00 kiest, dat de bezorger dan om 18.45 voor de deur staat...

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Sandjay Jaggi
6 October 2023

Echt de allerbeste sushi van Den Haag. En altijd vriendelijk personeel.

Daphne
5 October 2023

Binnen 30 minuten geleverd zoals altijd!

Professor A.
5 October 2023

Was weer erg lekker

Angela
2 October 2023

Wij bestellen vaker. De sushi’s zijn altijd goed.

Dawid
24 September 2023
T. van het Kaar
21 September 2023
Martin
16 September 2023

Al jaren fan altijd goed

Victor
11 September 2023
Roos
10 September 2023

SUSHI DOREMI is altijd op tijd, heeft altijd goede service en geweldige kwaliteit. Wat een feestje was het weer om op tafel te zetten tijdens het ontvangen van gasten!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Sylvia
10 September 2023

Het was weer fantastisch

TM
8 September 2023
Melissa
7 September 2023

Vers, goed van smaak en binnen de verwachtte bezorgtijd. Genoeg wasabi en sojasaus.

Iryna Fendych
7 September 2023

So tasty! And delivery was very kwiek!

Naomi
30 August 2023

Bubble tea was wat waterig maar voorderest top

Dilek
27 August 2023

Altijd snel bezorg en vers.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Maartje
27 August 2023
Nancy Aalderink
27 August 2023

Heerlijke verse sushi!! Snelle levering. Erg vriendelijk

Ishika
27 August 2023
Yvonne ganpat
26 August 2023

Heerlijk

A
24 August 2023

HEERLIJKE SUSHI. Komt altijd snel en warm aan. Vooral de Ebikatsu special roll is heerlijk!

TM
23 August 2023

Heerlijk en vlot bezorgd!

Eliëtte
20 August 2023
Patrycja
12 August 2023

Garnalen in paneer waren te vettig. Loempia garnalen waren daarentegen heel lekker. Hele kleine porties voor dit geld.

Jutyna
12 August 2023

All awesome! Thank you very much for nice meal!

Dave
9 August 2023
Anoniem
8 August 2023
Buse Uslu
5 August 2023

Super lekkere sushi en snelle levering!

Ishika
30 July 2023
Elly
23 July 2023

Bezorgd op de tijd die beloofd was en de sushi was heerlijk. Vers en van goede kwaliteit.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

NR
23 July 2023
Paul Dillewaard
20 July 2023
Anonieme
10 July 2023

Top sushi!! Echt overheerlijk. Je proeft duidelijk dat dit met liefde gemaakt is.Zeker voor herhaling vatbaar

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Davd
9 July 2023

Top

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Naomi
8 July 2023
Sally
5 July 2023

Heerlijke, verse sushi! Kwaliteit-prijsverhouding is top en je hebt altijd korting. Ik bestel altijd sushi het liefst hier :) Personeel is ook super vriendelijk!

Mv nai
4 July 2023
MJ
28 June 2023

Super snel bezorgd en heerlijk vers

Esther
21 June 2023

De sushi was goed van smaak maar viel heel erg uit elkaar niet gewend van jullie

Noelle Haan
21 June 2023

De bubble tea zijn heeeerlijk!!😍😍😍sushi zijn heerlijk vers ook bestel bijna elke week wel een keertje

Sally
20 June 2023

Doremi heeft de lekkerste en meest verse sushi in DH! Echt een aanrader!

Judith
15 June 2023

Ik heb een verkeerde bubbletea gekregen bij mijn bestelling. Ik had de fruit tea besteld en kreeg een milktea. Deze kon ik niet drinken ivm intolerantie. Heel jammer dat ik deze moest weg gooien ondanks dat ik ervoor betaald heb. De sushi zelf smaakte wel goed.

Red
10 June 2023

Heerlijkk.

Tessa
3 June 2023

Heerlijk weer! Op tijd en smaakt top

Daniel
3 June 2023
Daan
31 May 2023

Was weer top! En bedankt voor de lieve tekst op een van de doosjes om mijn zoon te feliciteren :)

Ishika
27 May 2023
Gurer
17 May 2023

Erg lekker 😋

Esra
15 May 2023

altijd the best! nooit klachten gehad en die bubble tea is zo lekker!!!

Martin
14 May 2023

Altijd heerlijke verse sushi

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.