Avaliações de SUSHI DOREMI Den Haag

Avaliações recentes

5.0
Martin
17 fevereiro 2024

Al jaren fan super verse lekker eten

Angelique
15 fevereiro 2024

Jammer dat we gister niet onze eigen bestelling kregen maar die van iemand anders en dat jullie ook de telefoon niet opnemen. Normaal altijd super tevreden

Dave
9 fevereiro 2024
Moon
9 fevereiro 2024

Ik had het eerder gekregen dan aangegeven. Mag wel jets meer cream cheese erin :)

A
2 fevereiro 2024

Snelle en vriendelijke service, goede prijs/kwaliteit. Smakelijk maar de rijst was iets te papperig en sommige sushi viel uit elkaar.

Onbekend
1 fevereiro 2024

Erg lekker

Sam
27 janeiro 2024
Vivienne
25 janeiro 2024

Allemaal heel erg lekker en vers. Zeker een aanrader. De bezorgings tijd was goed voorspelt maar wel beetje lang.

Angelique
24 janeiro 2024

Altijd heerlijke sushi, vriendelijke en nette bezorgers. Op drukke dagen moet je een beetje geduld hebben maar dat is logisch met verse producten.

Jeffrey
20 janeiro 2024

Heerlijke sushi en lekker compleet. Bezorging was ondanks het late bestelmoment supersnel!

Mathijs
19 janeiro 2024

De beste sushi van den haag en omstreken!

Dilek
19 janeiro 2024

Altijd vers en smaakvol!

Hakim
18 janeiro 2024

Alles was lekker en op tijd

Danny Koens
10 janeiro 2024

Al jaren perfect. En vanavond weer heerlijk verse sushi 🍱 met de familie en iedereen heeft genoten!!

Ishika
4 janeiro 2024
Jolanda Bouman
2 janeiro 2024

Was geweldig en netjes op tijd

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Dave
28 dezembro 2023
Angelique
23 dezembro 2023

Altijd heerlijk vers eten. Vriendelijke bezorging.

Hakim
15 dezembro 2023

Lekkere sushi

Diyan
14 dezembro 2023

Jammer dat dit al de derde keer is dat er geen rietjes voor de bubbletea bij zaten.

Margo
11 dezembro 2023
Chey
6 dezembro 2023

Ik bestelde gebakken zalm sushi. De zalm was extreem droog niet te eten.

Ines
1 dezembro 2023
Ishika
23 novembro 2023
Kortekaas
18 novembro 2023

Heel veen super lekkere vegan/vegan keuzes. Zou goed zijn als er een grote familie schaal is met enkel vegan/vegetarisch.

Ingrid
15 novembro 2023

Altijd goed en lekker en goede kwaliteit eten. Alleen jammer dat de wortel in de poke bowl door komkommer is vervangen, maar ik hou gewoon meer van wortel dan komkommer.

Angela
11 novembro 2023
Demi
10 novembro 2023
Vanessa
8 novembro 2023

Superverse sushi en erg vriendelijke bezorgers.

Frank
8 novembro 2023

Sushi was goed

Stephan
5 novembro 2023

Heb lang moeten wachten. Maar het was het wachten waard. Sushi was erg lekker

Noemie Bonnet
30 outubro 2023

I was really impressed by the delivery speed! Thanks!

Dave
29 outubro 2023
Amber
29 outubro 2023

Snelle en vriendelijke bezorging. Heerlijke sushi!

Jagoda
28 outubro 2023
TM
25 outubro 2023

Fresh and delicious as always delivered swiftly on my doorstep.

Lukaa
20 outubro 2023

Goede sushi voor goede prijs👍

Marjolein
8 outubro 2023

Eten was ok, ik heb hier wel beter gehad. Maar misschien kwam dat omdat ik het niet gelijk kon opeten. Zo jammer dat als je tijdvak 19.30-20.00 kiest, dat de bezorger dan om 18.45 voor de deur staat...

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Sandjay Jaggi
6 outubro 2023

Echt de allerbeste sushi van Den Haag. En altijd vriendelijk personeel.

Daphne
5 outubro 2023

Binnen 30 minuten geleverd zoals altijd!

Professor A.
5 outubro 2023

Was weer erg lekker

Angela
2 outubro 2023

Wij bestellen vaker. De sushi’s zijn altijd goed.

Dawid
24 setembro 2023
T. van het Kaar
21 setembro 2023
Martin
16 setembro 2023

Al jaren fan altijd goed

Victor
11 setembro 2023
Roos
10 setembro 2023

SUSHI DOREMI is altijd op tijd, heeft altijd goede service en geweldige kwaliteit. Wat een feestje was het weer om op tafel te zetten tijdens het ontvangen van gasten!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Sylvia
10 setembro 2023

Het was weer fantastisch

TM
8 setembro 2023
Melissa
7 setembro 2023

Vers, goed van smaak en binnen de verwachtte bezorgtijd. Genoeg wasabi en sojasaus.

Iryna Fendych
7 setembro 2023

So tasty! And delivery was very kwiek!

Naomi
30 agosto 2023

Bubble tea was wat waterig maar voorderest top

Dilek
27 agosto 2023

Altijd snel bezorg en vers.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Maartje
27 agosto 2023
Nancy Aalderink
27 agosto 2023

Heerlijke verse sushi!! Snelle levering. Erg vriendelijk

Ishika
27 agosto 2023
Yvonne ganpat
26 agosto 2023

Heerlijk

A
24 agosto 2023

HEERLIJKE SUSHI. Komt altijd snel en warm aan. Vooral de Ebikatsu special roll is heerlijk!

TM
23 agosto 2023

Heerlijk en vlot bezorgd!

Eliëtte
20 agosto 2023
Patrycja
12 agosto 2023

Garnalen in paneer waren te vettig. Loempia garnalen waren daarentegen heel lekker. Hele kleine porties voor dit geld.

Jutyna
12 agosto 2023

All awesome! Thank you very much for nice meal!

Dave
9 agosto 2023
Anoniem
8 agosto 2023
Buse Uslu
5 agosto 2023

Super lekkere sushi en snelle levering!

Ishika
30 julho 2023
Elly
23 julho 2023

Bezorgd op de tijd die beloofd was en de sushi was heerlijk. Vers en van goede kwaliteit.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

NR
23 julho 2023
Paul Dillewaard
20 julho 2023
Anonieme
10 julho 2023

Top sushi!! Echt overheerlijk. Je proeft duidelijk dat dit met liefde gemaakt is.Zeker voor herhaling vatbaar

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Davd
9 julho 2023

Top

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Naomi
8 julho 2023
Sally
5 julho 2023

Heerlijke, verse sushi! Kwaliteit-prijsverhouding is top en je hebt altijd korting. Ik bestel altijd sushi het liefst hier :) Personeel is ook super vriendelijk!

Mv nai
4 julho 2023
MJ
28 junho 2023

Super snel bezorgd en heerlijk vers

Esther
21 junho 2023

De sushi was goed van smaak maar viel heel erg uit elkaar niet gewend van jullie

Noelle Haan
21 junho 2023

De bubble tea zijn heeeerlijk!!😍😍😍sushi zijn heerlijk vers ook bestel bijna elke week wel een keertje

Sally
20 junho 2023

Doremi heeft de lekkerste en meest verse sushi in DH! Echt een aanrader!

Judith
15 junho 2023

Ik heb een verkeerde bubbletea gekregen bij mijn bestelling. Ik had de fruit tea besteld en kreeg een milktea. Deze kon ik niet drinken ivm intolerantie. Heel jammer dat ik deze moest weg gooien ondanks dat ik ervoor betaald heb. De sushi zelf smaakte wel goed.

Red
10 junho 2023

Heerlijkk.

Tessa
3 junho 2023

Heerlijk weer! Op tijd en smaakt top

Daniel
3 junho 2023
Daan
31 maio 2023

Was weer top! En bedankt voor de lieve tekst op een van de doosjes om mijn zoon te feliciteren :)

Ishika
27 maio 2023
Gurer
17 maio 2023

Erg lekker 😋

Esra
15 maio 2023

altijd the best! nooit klachten gehad en die bubble tea is zo lekker!!!

Martin
14 maio 2023

Altijd heerlijke verse sushi

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Mohamed
13 maio 2023

Alle sushi smaakte heel flauw, alles smaakte hetzelfde na ons idee. Daarnaast was er teveel rijst bij elke sushi. Was voorheen niet, sorry jullie zijn achteruit gegaan in jullie smaak.

Yvo
7 maio 2023

Heerlijk gegeten, precies bezorgd op toegezegde tijd

T. Winkler
6 maio 2023

Snelle bezorging, de sushi was goed gevuld en smaakte heerlijk

Dave
26 abril 2023
T brok
26 abril 2023

Heerlijke sushi en vriendelijke bezorging

Nayand
22 abril 2023

Eten is was niet heel bijzonder, garnalen en kip in de sushi zijn erg mager. Tevens proef je dat alle sushi met het zelfde mes wordt gesneden. Ik eet zelf geen sushi met rauwe vis maar proef wel rauwe zalm en paling. Beetje jammer, bezorging was echter top.

J
21 abril 2023

Super snelle levering en goede prijs/kwaliteit verhouding. Wel jammer dat ik geregeld bij de bubbletea geen rietje meekrijg en ik had aangegeven geen stokjes te hoeven ivm het milieu, naar ik kreeg alsnog 2 paar stokjes.

Ruben Zurilla
16 abril 2023

Tuna fish was in a bad condition…

ns
9 abril 2023

bezorg was snel vriendelijk zoals gewend. De smaak van de sushi is sinds de laatste 2 bestellingen anders

Esra
3 abril 2023

Dit is mijn lievelings plekje voor sushi. Altijd super lekker en vers en snel bezorgd. Nooit iets meegemaakt love it!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Kamila
23 março 2023

Vers en lekker

Sylvia Jung
20 março 2023
Sedad
20 março 2023