Beoordelingen van SUSHI DOREMI Den Haag

Recente recensies van SUSHI DOREMI Den Haag

5 sterren na 144 reviews

, vandaag

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekker en snel geleverd! :)

, 12-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was zalig en ook super snel bezorgd!

, 10-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi. Bestelling werd keurig op tijd geleverd. Aanrader!

, 06-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

bezorging stipt als afspraak, en de sushi was uitstekend van smaak en goed verpakt en aangeleverd.

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hadden de deluxe party box. Het was super lekker! Bezorging netjes op tijd.

, 01-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Verse sushi, heerlijk en snel geleverd! Zoals altijd...

, 01-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk vers en heel snel bezorgd door vriendelijke bezorger. Voor herhaling vatbaar. Ik had er alleen geen extra soja en wasabi bij hoeven bestellen want dat zit er al netjes bij!! Top!!

, 30-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste sushi die er is

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke rijk gevulde spicy pokebowl. Veel groenten, smakelijk en vers. Lekkere pittige zalm.

, 26-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

๐Ÿ‘Œ perfect

, 25-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal top!

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten voor prima prijs

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Beste sushi van den haag en omgeving.

, 19-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer heerlijk gegeten !, ook een zeer nette benadering mocht het zijn dat je bestelling iets later is. Kijk nu alweer uit naar de volgende keer :D

, 19-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Superlekkere sushi

, 18-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijk eten Pokebowl heerlijk alleen de stukjes kip moest ik naar zoeken erg weinig voor die prijs.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, snelle bezorging. Dit was de eerste keer en zeker niet de laatste

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vers, snel en goede service zoals altijd.

, 10-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als gewoonlijk perfect ๐Ÿ‘Œ

, 09-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi en een snelle service

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snelle levering en heerlijke sushi. Ik ben weer een blije klant.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en vers zoals altijd!

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi en warme snacks Lieve en correcte bezorging

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

De pokebowl was weer perfect en verser en lekkerder dan dit krijg je het niet. Supervriendelijk bij afhalen! Een echte aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd te laat

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorgtijd 18:30 doorgegeven. 20:00 kwam t pas. Als je weet dat t druk gaat worden. Hou daar rekening mee. Neem extra mensen in. Bel de klant of mailen dat t langer duurt. Geef korting... iets maar laat iets weten. Eten : super lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Eerste keer besteld ,goede kwaliteit erg lekker. jammer dat het uit liep met de afhaal tijd maar het was erg druk ivm Valentijnsdag. Was het wachten waard!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi smaakte heerlijk! Ik had de leveringstijd op 18:00 uur gezet en het kwam om 17:59 uur aan de deur. Perfect!!! Een super tevreden klant!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fresh, delicious and fast delivery - definitely recommend

, 12-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect ๐Ÿ‘Œ

, 12-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben wel vaker de poker bowl besteld maar hij was vandaag wel heel erg lekker. Heel vers en heerlijke dressing.

, 11-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd vers, lekker en ruim voor de geplande tijd geleverd

, 10-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, er had alleen wat meer sojasaus bij gemogen. Verder alles goed.

, 10-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd lekker !! Goeie sushi ๐Ÿ˜๐Ÿ˜

, 09-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uurtje wachten werd beloond. Smaakte vers en gehoor gegeven aan mn wens : geen avocado erin Top Bezorger ook vriendelijk

, 04-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker zoals altijd! Weer bedankt

, 03-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Sushi is prima! Volgende keer weer bestellen. Op woensdag extra korting.

, 02-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke verse halal sushi en altijd op tijd!!! Vaste steck. Gebruiken geen mirin dus een mooi altrnatief.

, 28-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pokebowl (2x) was heerlijk en ruim voldoende. De gember is kwalitatief en visueel beduidend minder. De bezorging kan vriendelijker.

, 28-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker vers, zoals altijd!

, 27-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker en snelle en goede service ๐Ÿ‘๐Ÿฝ

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke verse sushi!!!

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en het bezorgingsproces is goed geregeld.

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer top๐Ÿ‘

, 21-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Graag contact per mail ivm verkeerde items bij bezorging. Ik had unagi insideout besteld maar kreeg fried sake inside out. Ik had niet voor niets voor paling gekozen. Ik had al zalm en tonijn. Als ik zou bellen en had weer een uur moeten wachten op de goeie order hadden we we erg laat gegeten ik zou het handig vinden om dit soort dingen per mail te kunnen laten weten en niet alleen per telefoon. En had ik het niet hier hoeven plaatsen. Deze keer was de yakitori gelukkig wel warm.

, 21-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal prima, precies zoals ik hoopte. De porties zelf waren -gezien de prijs- zeker niet te groot, maar de kwaliteit was top

, 20-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De 2de keer dat ik bij Doremi heb besteld en het was weer erg lekker, super vers. Zeker voor herhaling vatbaar!

, 19-01-2021

Kwaliteit:

Rating

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het zeewier rondom de makiโ€™s waren taai bij de bestelling van zondag 18-01-2021.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke verse sushi ik ga hier vaker bestellen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top.. Snel bezorgd, en lekker.

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is fantastisch, alles vers, goed verpakt., mooi gepresenteerd. Wij hadden: sushi, sashimi, soep, tempura en de handrolls, zeewiersalade. Allemaal heerlijk. De bezorging was op tijd.

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere sushi en altijd snelle levering!

, 13-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

snelle bezorging van heerlijke verse sushi!

, 12-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker vers en vullend. Was op zoek naar een halal mirin-vrije sushitent en gelukkig heb ik die gevonden. bestelling was ook op tijd

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging op het precieze afgesproken tijdstip en daarna weer heer gegeten. Goed van smaak en heerlijk vers!

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Klantvriendelijk, hygiรซnisch, goede prijs en op tijd.

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ook in het nieuwe jaar weer geweldig ๐Ÿ‘๐Ÿ‘

, 05-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

sushi was heerlijk, goed gevarieerd en netjes verzorgd

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top Quality

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heeeerlijk! Me eerste keer besteld dat word vaker bestellen

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk๐Ÿ˜‹

Reactie van SUSHI DOREMI:Beste Michael, Hartelijk dank weer voor uw mooie 5 sterren!We wensen u nog fijne dag.En heel graag tot ziens.Met vriendelijke groet, Sushi DoReMi Den Haag

, 29-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al jaren vaste klant, super goeie en verse sushi.. heeerlijk!

Reactie van SUSHI DOREMI:Beste Vero,Bedankt voor de mooie woorden.We hopen u snel weer te mogen ontvangen. Met vriendelijke groet, Sushi DoReMi Den Haag

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi

Reactie van SUSHI DOREMI:Beste L.V,Bedankt voor de mooie woorden.Hier doen we hat voor! We hopen u snel weer te mogen ontvangen. Met vriendelijke groet, Sushi DoReMi Den Haag

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker!

Reactie van SUSHI DOREMI:Beste Chen, Hartelijk dank voor de mooie beoordeling en de geweldige sterren! Hier worden we heel blij van! We hopen u snel weer te mogen ontvangen. Met vriendelijke groet, Sushi DoReMi Den Haag

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals gewoonlijk heerlijk

Reactie van SUSHI DOREMI:Beste Dave, Wat fijn om lezen dat alles naar wens was! Hier doen we het voor! We hopen u snel weer te mogen ontvangen. Met vriendelijke groet, Sushi DoReMi Den Haag

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk zoals altijd! Bestellen graag bij Doremi. Helaas vonden wij de nieuwe crispy fried roll niet zo lekker, maar leuk om een keer te proberen.

Reactie van SUSHI DOREMI:Beste Anouk, Hartelijk dank voor uw review.Wij doen elke dag ons best om u snel weer te mogen ontvangen. Graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Sushi DoReMi Den Haag

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekkere sushi. Ik haal hier al jaren mijn sushi. De eigenaar en personeel is ook zeer vriendelijk.

Reactie van SUSHI DOREMI:Beste Ali,Wat ontzettend fijn om te horen, We hopen u snel weer te mogen ontvangen. Met vriendelijke groet, Sushi DoReMi Den Haag

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Loverbox en New York Tobiko besteld. Sushi was erg lekker!

Reactie van SUSHI DOREMI:Beste Klant, Wauw wat een mooie beoordeling! Dank u wel voor de 5 sterren! We hopen u snel weer te mogen ontvangen. Met vriendelijke groet, Sushi DoReMi Den Haag

, 21-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en ontzettend klantvriendelijk!

Reactie van SUSHI DOREMI:Beste AJ, Waanzinnig bedankt voor de mooie woorden! Dank u wel voor de 5 sterren! Hier doen we hat voor! We hopen u snel weer te mogen ontvangen. Met vriendelijke groet, Sushi DoReMi Den Haag

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Sushi was erg lekker. Ze hadden ook netjes gebeld dat ze wat later kwamen.

Reactie van SUSHI DOREMI:Beste Virginia, Hartelijk dank voor uw review. Hier worden we heel blij van! Wij doen elke dag ons best om u snel weer te mogen ontvangen. Graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Sushi DoReMi Den Haag

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Fijn afhaal restaurant, bestelling stond klaar op de afgesproken tijd! Heerlijk gegeten!

Reactie van SUSHI DOREMI:Beste Tom, Hartelijk dank voor uw mooie 5 sterren!We wensen u nog fijne dag.En heel graag tot ziens.Met vriendelijke groet, Sushi DoReMi Den Haag

, 16-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke verse sushi voor een goede prijs. Alles zat erbij en we kregen zelfs een gratis crispy fried roll die ons goed beviel. Heel fijn dat er genoeg sushimenuโ€™s zijn om uit te kiezen, zodat je niet alles los hoeft te bestellen.

Reactie van SUSHI DOREMI:Beste R.Y, Wauw wat een mooie beoordeling! Dank u wel voor de 5 sterren! We hopen u snel weer te mogen ontvangen. Met vriendelijke groet, Sushi DoReMi Den Haag verwijderen re

, 15-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik haal al enige tijd regelmatig pokebowls hier.. Een dikke 10! Lekker, gezond en ik zit goed vol.

Reactie van SUSHI DOREMI:Beste Dc, Waanzinnig bedankt voor de mooie woorden! Dank u wel voor de 5 sterren! Hier doen we hat voor! We hopen u snel weer te mogen ontvangen. Met vriendelijke groet, Sushi DoReMi Den Haag

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van SUSHI DOREMI:Beste Josef, Hartelijk dank voor uw review. Hier worden we heel blij van! Wij doen elke dag ons best om u snel weer te mogen ontvangen. Graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Sushi DoReMi Den Haag

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke Sushi en super vriendelijke bezorging. Ze waren 10 minuten later maar ik werd netjes gebeld en kreeg excuses van de bezorger. Top service!

Reactie van SUSHI DOREMI:Beste Niels, Hartelijk dank voor uw review. Hier worden we heel blij van! Wij doen elke dag ons best om u snel weer te mogen ontvangen. Graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Sushi DoReMi Den Haag

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als gewoonlijk Perfect ๐Ÿ‘Œ

Reactie van SUSHI DOREMI:Beste Dave, Hartelijk dank voor uw mooie 5 sterren!We wensen u nog fijne dag.En heel graag tot ziens.Met vriendelijke groet, Sushi DoReMi Den Haag

, 09-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zo als altijd was het weer heerlijk. Mijn oog was weer groter dan mijn maag. Dus we eten er 2 dagen van.

Reactie van SUSHI DOREMI:Beste Anouk, Hartelijk dank voor uw mooie 5 sterren!We wensen u nog fijne dag.En heel graag tot ziens.Met vriendelijke groet, Sushi DoReMi Den Haag

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had bij de opmerking geschreven: GEEN SESAMZAAD ivm allergie. Helaas zat er op 1 soort sushi toch sesamzaad.

Reactie van SUSHI DOREMI:Beste Maya, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wij hebben inmiddels al telefonisch contact gehad en zijn tot een leuke oplossing gekomen voor de volgende keer. Nogmaals ons excuses! We hopen u snel weer te mogen ontvangen. Met vriendelijke groet, Sushi DoReMi Den Haag

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heb voor 2 pers bestelling geplaatst. Maar het is allemaal voor mij. Morgen de rest eten. Heerlijk! :-)

Reactie van SUSHI DOREMI:Beste Frank, Hartelijk dank voor uw review. Hier worden we heel blij van! Wij doen elke dag ons best om u snel weer te mogen ontvangen. Graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Sushi DoReMi Den Haag

, 03-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

uitstekend, zoals altijd

Reactie van SUSHI DOREMI:Beste Frank, Waanzinnig bedankt voor de mooie woorden! Dank u wel voor de 5 sterren! Hier doen we hat voor! We hopen u snel weer te mogen ontvangen. Met vriendelijke groet, Sushi DoReMi Den Haag

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Aardappelgarnalen waren niet door gebakken. Was goed verpakt. En warm en koud apart. Was iets later, maar super netjes na 3 min te laat : ik kreeg mail รฉn een telefoontje dat hij onderweg was. Vriendelijke bezorger.

Reactie van SUSHI DOREMI:Beste Tamara, Hartelijk dank voor uw review en de sterren. Nogmaals ons excuses ervoor . Wij doen elke dag ons best om u snel weer te mogen ontvangen.Graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Sushi DoReMi Den Haag

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd vers, heerlijk en op tijd. Wij zijn fan!

Reactie van SUSHI DOREMI:Beste Ron, Hartelijk dank voor uw review en 2x 5 sterren. Hier worden we heel blij van! Wij doen elke dag ons best om u snel weer te mogen ontvangen. Graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Sushi DoReMi Den Haag

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect en vers

Reactie van SUSHI DOREMI:Beste Dave, Wat fijn om lezen dat alles naar wens was! Hier doen we het voor! We hopen u snel weer te mogen ontvangen. Met vriendelijke groet, Sushi DoReMi Den Haag

, 27-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was wederom geweldig!

Reactie van SUSHI DOREMI:Beste Yvo, Hartelijk dank voor uw mooie 5 sterren!We wensen u nog fijne dag.En heel graag tot ziens.Met vriendelijke groet, Sushi DoReMi Den Haag

, 24-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snel erg lekker we hebben ervan gegeten Snel weer

Reactie van SUSHI DOREMI:Beste Michel, Hartelijk dank voor uw review. Hier worden we heel blij van! Wij doen elke dag ons best om u snel weer te mogen ontvangen. Graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Sushi DoReMi Den Haag

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was super lekker.

Reactie van SUSHI DOREMI:Beste L.V, Hartelijk dank voor de mooie beoordeling en de geweldige sterren! Hier worden we heel blij van! We hopen u snel weer te mogen ontvangen. Met vriendelijke groet, Sushi DoReMi Den Haag

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke en verse sushi

Reactie van SUSHI DOREMI:Beste Dave, Wat fijn om lezen dat alles naar wens was! Hier doen we het voor! We hopen u snel weer te mogen ontvangen. Met vriendelijke groet, Sushi DoReMi Den Haag

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaal gesproken altijd heerlijk eten, maar afgelopen woensdag viel het erg tegen. eerst duurde het anderhalf uur voordat er iemand voor de deur stond (wel een gratis gerechtje hiervoor gekregen), de sushi's vielen uit elkaar. En smaken waren anders dan anders. De kipspiesjes zaten vol vet/vel. Hopen dat het een eventuele volgende keer weer als vanouds is.

Reactie van SUSHI DOREMI:Beste Tanja, Hartelijk dank voor uw review en de sterren. Nogmaals ons excuses ervoor .Dat is niet de bedoeling. Wij doen elke dag ons best om u snel weer te mogen ontvangen. Kunt u met ons contact opnemen voor een leuke oplossing voor uw volgende bestelling.Graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Sushi DoReMi Den Haag

, 19-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al jaren vaste klant, en dat blijven wij zeker. Sushi is altijd goed op smaak, mocht er iets zijn bel je en wordt het gelijk geregeld.

Reactie van SUSHI DOREMI:Beste Visser,Waanzinnig bedankt voor de mooie woorden!Dank u wel voor de 5 sterren!Hier doen we hat voor! We hopen u snel weer te mogen ontvangen. Met vriendelijke groet, Sushi DoReMi Den Haag

, 18-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

18:05 kreeg ik de mail dat de bestelling onderweg was. Pas een half uur later stond de bezorger voor de deur. Gevolg:snacks niet warm meer. En de bakjes van de snacks en de boontjes hadden kennelijk op hun kop knel gezeten. Boontjes los in het plastic zakje en snacks samengeperst. Gelukkig was de rest zodanig goed verpakt dat het het vervoer op zijn kant heeft overleefd, hoewel ze ook een beetje tegen elkaar aan geplakt zaten. Jammer dit alles, ben ik niet gewend. Mijn advies: investeer in goede manier van vervoeren, zodat de bakjes niet op hun kant komen te liggen onderweg.

Reactie van SUSHI DOREMI:Beste Hanneke, Hartelijk dank voor uw review. Onze excuses ervoor en bedankt voor uw advies. Wij doen elke dag ons best om u snel weer te mogen ontvangen. Graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Sushi DoReMi Den Haag

, 18-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig elke keer weer. En de nieuwe crispy roll super lekker!

Reactie van SUSHI DOREMI:Beste Jacky, Wauw wat een mooie beoordeling! Dank u wel voor de 5 sterren! We hopen u snel weer te mogen ontvangen. Met vriendelijke groet, Sushi DoReMi Den Haag

, 18-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede sushi

Reactie van SUSHI DOREMI:Beste Sophie, Wat fijn om lezen dat alles naar wens was! Hier doen we het voor! We hopen u snel weer te mogen ontvangen. Met vriendelijke groet, Sushi DoReMi Den Haag

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker zoals altijd!

Reactie van SUSHI DOREMI:Beste Sheila,Waanzinnig bedankt voor de mooie woorden!Dank u wel voor de 5 sterren! We hopen u snel weer te mogen ontvangen. Met vriendelijke groet, Sushi DoReMi Den Haag

, 10-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd heerlijke sushi! We hebben dit keer alleen een pittige variant gekregen van 1 van de rolls, in plaats van de normale die we besteld hadden.

Reactie van SUSHI DOREMI:Beste Eveline, Hartelijk dank voor uw review en de 5 sterren. Nogmaals ons excuses ervoor . Wij doen elke dag ons best om u snel weer te mogen ontvangen. Graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Sushi DoReMi Den Haag

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon super goed!

Reactie van SUSHI DOREMI:Beste Kuiper, Wauw wat een mooie beoordeling! Dank u wel voor de 5 sterren! We hopen u snel weer te mogen ontvangen. Met vriendelijke groet, Sushi DoReMi Den Haag

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk!!

Reactie van SUSHI DOREMI:Beste Wateringen, Wat fijn om lezen dat alles naar wens was! Hier doen we het voor! We hopen u snel weer te mogen ontvangen. Met vriendelijke groet, Sushi DoReMi Den Haag

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk

Reactie van SUSHI DOREMI:Beste Dave, Hartelijk dank voor uw review. Hier worden we heel blij van! Wij doen elke dag ons best om u snel weer te mogen ontvangen. Graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Sushi DoReMi Den Haag

, 03-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de eerste keer is het eten ons goed bevallen!!

Reactie van SUSHI DOREMI:Beste Nicky, Hartelijk dank voor de mooie beoordeling en de geweldige sterren! Hier worden we heel blij van! We hopen u snel weer te mogen ontvangen. Met vriendelijke groet, Sushi DoReMi Den Haag

, 02-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij bestellen wel vaker en het eten is elke keer goed.

Reactie van SUSHI DOREMI:Beste Rebecca, Wauw hartelijk dank voor uw 2x 5 sterren! Hier worden we heel blij van. We hopen u snel weer mogen ontvangen! Met vriendelijke groet, Sushi DoReMi Den Haag

, 02-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi! Bezorging keurig op tijd, zelfs op een zondag.

Reactie van SUSHI DOREMI:Beste , Wauw hartelijk dank voor uw 2x 5 sterren! Hier worden we heel blij van. We hopen u snel weer mogen ontvangen! Met vriendelijke groet, Sushi DoReMi Den Haag

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De lekkerste sushi....

Reactie van SUSHI DOREMI:Beste Martin, Hartelijk dank voor de mooie beoordeling en de geweldige sterren! Hier worden we heel blij van! We hopen u snel weer te mogen ontvangen. Met vriendelijke groet, Sushi DoReMi Den Haag

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt heerlijle sushi! Keurig op tijd geleverd, helemaal top!

Reactie van SUSHI DOREMI:Beste Petra, Wat fijn om lezen dat alles naar uw wens was! Hier doen we het voor! We hopen u snel weer te mogen ontvangen. Met vriendelijke groet, Sushi DoReMi Den Haag

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik rij helemaal vanuit nootdorp om bij Doremi sushi te halen. Heerlijk zijn ze

Reactie van SUSHI DOREMI:Beste Micheal, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling en e sterren. We zijn heel blij dat alles in orde was. We hopen u snel weer te mogen ontvangen. Met vriendelijke groet, Sushi DoReMi Den Haag

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk weer zoals altijd, aanrader!

Reactie van SUSHI DOREMI:Beste Yvo, Wat fijn om lezen dat alles naar u wens was! Hier doen we het voor! We hopen u snel weer te mogen ontvangen. Met vriendelijke groet, Sushi DoReMi Den Haag

, 28-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van SUSHI DOREMI:Beste Rohandi, Wauw hartelijk dank voor uw 2x 5 sterren! Hier worden we heel blij van. We hopen u snel weer mogen ontvangen! Met vriendelijke groet, Sushi DoReMi Den Haag

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Verse sushi, smaakt goed! Snelle service

Reactie van SUSHI DOREMI:Beste RR, Wauw wat een mooie beoordeling! Dankuwel voor de 5 sterren! We hopen u snel weer te mogen ontvangen. Met vriendelijke groet, Sushi DoReMi Den Haag

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was lekker vers, alleen geen goed woord over de bezorgtijden, 2,5 uur moeten wachten op mijn bestelling. Ik zou hier wel vaker willen bestellen maar vanwege de bezorging zijn ze mij nu als klant kwijt, jammer.

Reactie van SUSHI DOREMI:Beste Ro, Hartelijk dank voor uw review en de sterren. Nogmaals ons excuses ervoor . Wij doen elke dag ons best om u snel weer te mogen ontvangen. Kunt u met ons contact opnemen voor een leuke oplossing voor uw volgende bestelling.Graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Sushi DoReMi Den Haag

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer super lekker zoals altijd!

Reactie van SUSHI DOREMI:Beste Tjaana, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling en de sterren. We zijn heel blij dat alles in orde was. We hopen u snel weer te mogen ontvangen. Met vriendelijke groet, Sushi DoReMi Den Haag

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2 uur wachten tot het geleverd wordt is te lang. Kwaliteit van de sushi is goed.

Reactie van SUSHI DOREMI:Beste Priscilla, Hartelijk dank voor uw review en de sterren. Nogmaals ons excuses ervoor . Wij doen elke dag ons best om u snel weer te mogen ontvangen. Kunt u met ons contact opnemen voor een leuke oplossing voor uw volgende bestelling?Graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Sushi DoReMi Den Haag

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

De beste sushi voor de laagste prijs in Den Haag

Reactie van SUSHI DOREMI:Beste, Wat fijn om lezen dat alles naar wens was! Hier doen we het voor! We hopen u snel weer te mogen ontvangen. Met vriendelijke groet, Sushi DoReMi Den Haag

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ruim op tijd bezorgd, en weer erg lekker. Ik ben fan.

Reactie van SUSHI DOREMI:Beste Hanneke, Hartelijk dank voor de mooie beoordeling en de geweldige sterren! Hier worden we heel blij van! We hopen u snel weer te mogen ontvangen. Met vriendelijke groet, Sushi DoReMi Den Haag

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al weer heerlijk vers gegeten! thx guys voor De snelle service ๐Ÿ˜Š

Reactie van SUSHI DOREMI:Beste Linne, Hartelijk dank voor de mooie beoordeling en de geweldige sterren! Hier worden we heel blij van! We hopen u snel weer te mogen ontvangen. Met vriendelijke groet, Sushi DoReMi Den Haag

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi smaakte goed, vers en goed van Temperatuur. Maki met tonijn was anders dan ik dacht besteld te hebben. Wilde eigenlijk maki met rauwe tonijn, maar kreeg maki met spicy tonijnsalade ofziets. Niet vies, maar niet wat ik gedacht had.

Reactie van SUSHI DOREMI:Beste Esther, Hartelijk dank voor uw review. Onze excuses voor de vergissing. Wij doen elke dag ons best om u snel weer te mogen ontvangen. Graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Sushi DoReMi Den Haag

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van SUSHI DOREMI:Beste Paul, Wauw hartelijk dank voor uw-sterren review! Hier worden we blij van. We hopen u snel weer te zien! Met vriendelijke groet, Sushi DoReMi Den Haag

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van SUSHI DOREMI:Beste Yang, Hartelijk dank voor uw mooie 5 sterren! We wensen u nog fijne dag. En heel graag tot ziens. Met vriendelijke groet, Sushi DoReMi Den Haag

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten lekker vers! Bezorging was snel.

Reactie van SUSHI DOREMI:Beste Linne, Bedankt voor de sterren, daar worden we heel erg blij van. We zien u graag terug bij Sushi DoReMi. Met vriendelijke groet, Sushi DoReMi Den Haag

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super vers en precies op afgesproken tijd. TOP!

Reactie van SUSHI DOREMI:Beste Spek, Hartelijk dank voor de mooie beoordeling en de geweldige sterren! Hier worden we heel blij van! We hopen u snel weer te mogen ontvangen. Met vriendelijke groet, Sushi DoReMi Den Haag

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ze waren weer heerlijk. Tip voor de volgende keer : zorg dat de box volgende keer niet scheef wordt vervoerd, de sushi lagen wat slordig verdeeld en hier en daar een beetje tegen elkaar aan gedrukt.

Reactie van SUSHI DOREMI:Beste Hanneke, Hartelijk dank voor uw review, uw tip en de sterren. Nogmaals ons excuses ervoor . Wij doen elke dag ons best om u snel weer te mogen ontvangen. Graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Sushi Doremi Den Haag

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste sushi van Den Haag! Alles heerlijk vers, de poke bowls zijn geweldig. Ons favoriete take away restaurant!

Reactie van SUSHI DOREMI:Beste De Bruijn, Hartelijk dank voor de mooie beoordeling en de geweldige sterren! Hier worden we heel blij van! We hopen u snel weer te mogen ontvangen. Met vriendelijke groet, Sushi DoReMi Den Haag

, 02-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk, vers en perfect op tijd!

Reactie van SUSHI DOREMI:Beste Yvo, Hartelijk dank voor de mooie beoordeling en de geweldige sterren! Hier worden we heel blij van! We hopen u snel weer te mogen ontvangen. Met vriendelijke groet, Sushi DoReMi Den Haag

, 27-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van SUSHI DOREMI:Beste Martin, Wauw hartelijk dank voor de 5-sterren review! Hier worden we blij van. We hopen u snel weer te zien! Met vriendelijke groet, Sushi DoReMi Den Haag

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hele lekkere sushi, bezorgtijd was wel lang.

Reactie van SUSHI DOREMI:Beste Leonie, Hartelijk dank voor uw review. Onze excuses voor de vertraging. Wij doen elke dag ons best om u snel weer te mogen ontvangen. Graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Sushi Doremi Den Haag

, 13-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd zeer goed

Reactie van SUSHI DOREMI:Beste Martin, Wat fijn om lezen dat alles naar wens was! Hier doen we het voor! We hopen u snel weer te mogen ontvangen. Met vriendelijke groet, Sushi DoReMi Den Haag

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke verse sushi!

Reactie van SUSHI DOREMI:Beste Wateringen, Bedankt voor de 5 sterren beoordeling,daar worden we heel erg blij van. We zien u graag terug bij Sushi DoReMi. Met vriendelijke groet, Sushi DoReMi Den Haag

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed.

Reactie van SUSHI DOREMI:Beste Cinderella , Hartelijk dank voor uw mooie 5 sterren!We wensen u nog fijne dag.En heel graag tot ziens.Met vriendelijke groet, Sushi DoReMi Den Haag

, 06-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van SUSHI DOREMI:Beste Martin, Hartelijk dank voor uw mooie 5 sterren!We wensen u nog fijne dag.En heel graag tot ziens.Met vriendelijke groet, Sushi DoReMi Den Haag

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

top sushi

Reactie van SUSHI DOREMI:Beste Barbara, Hartelijk dank voor de mooie beoordeling en de geweldige sterren! Hier worden we heel blij van! We hopen u snel weer te mogen ontvangen. Met vriendelijke groet, Sushi DoReMi Den Haag

, 30-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Ze waren weer heerlijk

Reactie van SUSHI DOREMI:Beste Micheal, Wauw wat een mooie beoordeling! Hier doen we het voor. We hopen u snel weer te mogen ontvangen. Met vriendelijke groet, Sushi DoreMi Den Haag